Curs Inspector Resurse Umane

Din ce in ce mai multi angajatori cer ca viitorul angajat sa aiba diploma acreditata de Inspector Resurse Umane, astfel ca, urmând acest curs, iti marești considerabil șansele de a profesa si de a deveni expert in domeniu, fie ca intentionezi sa lucrezi ca inspector de resurse umane sau lucrezi deja pe acest post. Cursul iti va simplifica munca, te va organiza mult mai eficient, te va ajuta sa aplici corect legislația in vigoare si vei fi mai productiv.

Pe langa diploma acreditată de Inspector Resurse Umane, vei cunoaste ce implica activitatea acestui post, vei invata in mod practic cum se operează in Revisal, cum se intocmesc documente si cum sa cunosti toate prevederile codului muncii, ramanand mereu conectat la realitate odată cu schimbarile legislative ce apar periodic.

Beneficiile tale daca participi la acest curs:

– Vei fi un inspector de resurse umane bine pregatit, cursul bazandu-se pe invatare aplicata si practica.

– Vei cunoaste toate tipurile de documente cu care lucreaza un inspector de resurse umane si vei sti sa le completezi si sa le folosesti corect si eficient.

– Vei opera in Revisal ca un profesionist (vei invata cum sa utilizezi tipizatele de inregistrare la ITM a unui nou angajator si cum sa introduci in program informatii pentru angajati: inceperea activitatii, modificari, suspendari, detasari, incetari).

– Vei primi raspunsuri la intrebari legate de eventualele nelamuriri referitoare la informatiile însusite la curs, iar trainerul iti va oferi sfaturi consistente.

– Vei dobandi notiuni de baza cu privire la aplicarea GDPR in domeniul resurselor umane.

Close Menu